perjantai 31. joulukuuta 2010

Kuvia maailman laidalta

Olen saanut moitteita etten ole Itsenäisyyspäivän kuvia julkistanut, toki kuvat tulivat aivan maailman laidalta, Sri Lankasta. Järkyttävissä olosuhteissa siellä ihmiset joutuvat raapimaan päivittäiset elintarvikkeensa kasaan mitä surkeimmissa asumisolosuhteissa. Olin tuolloin niin pyöristynyt joulukinkun, toast skagenien siianmädin kera sekä shampanjan jotten sitten kertakaikkiaan ymmärtänyt tuota, mitä ilmeisimmin hätähuutoa, tuoda julki ja näin asia jäi miltei unholaan. Tässä kaiken kansan edessä esitän syvän pahoitteluni asiasta ja julkistan kuvat tässä ja nyt. 

Tokihan Ihalan Siwassakin on reilummat valikoimat, miten näillä voi tulla toimeen...?


Sama juttu näiden meren elävien kanssa, onhan tuossa Ärkkärilläkin paremmat. Onhan?


Niin... mielestäni jopa kansaa hallitaan siten väärin että liian isoja elintarvikkeita väkisin heille annetaan. Ei noin isoa katkarapua kukaan pysty syömään kuitenkaan. Eli nälkiintymistä on havaittavissa kuitenkin. Olen aika lailla kummissani, pyöristynyt ja eritoten leipiintynyt.


Asuminenkin näissä Colombon hökkeleissä tuo mieleen Sao Paolon favelat, miten ihmisen taimenta voi noin kauheasti nöyryyttää. Että vain 200 neliötä sisäkön kera. Järkyttävää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti