maanantai 23. huhtikuuta 2012

Vappua odotellessa

Olikin hyvä aika tänään vihdoin pullottaa sima. Sitä tuli taas tehtyä ja fantastinen tuoksu siitä tuli kun tänään intouduin pullottamaan. En maistanut, sokeria laitoin reilusti, samoin hiivaa. Toivon runsaita poreita. Niin, eilen tein sen Kädenvääntöä blogista noukkimani leipäreseptin mukaisen leivän, mainitsinkin siitä mutta kuva limpusta jäi uupumaan viime bloggauksestani. Tilanne korjaantuu nyt. Ripottelin savumaldonia pintaan, se antoi mukavan rapsakan maun leivälle. 

Televiisorista tulee Liv-kanavalta Heikin lähiruokaa tjms ohjelma, ikävä kuulla että tämä rakas EU on jälleen kaikessa viisaudessaan yrittämässä kitkeä jotain varsin ikävää pois eli savustamista luonnollisin menetelmin esim lepällä. Suurteolliseen esansseilla tehtyjä "savustuksia" sitten suositaan. Pistää taas niin vihaksi nämä herrojen metkut. Kyllä minä niin mieleni taas pahoitin.

Fantastinen leipä


Simat pöhisee, kuva tuoreeltaan pullotuksen jälkeen, siksi sameus. Seliseli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti