torstai 29. marraskuuta 2012

Kelit kovenee ja pidot paranee

Vai miten se meni. Sydäntalvi taisi laskeutua bunkkerillekin. Hyi tätä vuodenaikaa. Pakko oli siirtyä kesäisempiin ajatuksiin ja tulevan kesän makkarakekkeitä pohtia kokonaisvaltaisesti. Eilen tuli jo tilaus maistiaisista n.35 hengelle mustasta makkarasta, eiköhän se järjesty kun kerran on tärkeää järjestötoimintaa. Gourmet Clubin perinteisistä makkarafestareista ei ole vielä pidetty suunittelukokousta. Olisi jo aika. Tässä kuitenkin pienen ihmisen mieli pizzaa tekevi, kesäisiä makuja ja lokin rääkymistä. No niin. Niin no. Oli miten oli, jälleen kerran saatoin laatia kehiin maan mainion Marcella Hazanin reseptillä tomaattikastikkeen joka köökin puolella parhaillaan hymyilee viekkaasti. Samoin taikina nousee, kun vielä keksisi mitä lätyn päälle sitten aikanaan heittää. Tein isomman annoksen tätä upeaa soosia, tarkoitus on koko viikonloppu siitä nauttia spagetin ja lihapullien kera työn lomassa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti