perjantai 28. helmikuuta 2014

Burgereita, onko heita. Jopa ä.

Niin kävi näillä seuduin että oli itsensä burgerilla ravitseva. Kaubamajat tuli kierrettyä ja johan jostain sitten löytyi naudan sisäpaistia josta sopiva jauheliha sitten sai tehtyä. Ihme ja kumma, tällä kertaa liha oli fantastisen näköistä jopa, ei ollut jänteitä eikä ns liitoskappaleita yhtä enempää. Yleensä kauppiaat piilottaa nuo rumat osat paketin alaosaan. Toisin kävi. Kävin potilaan kimppuun eilen Kenwoodin laitteiston ja Hestonin reseptin voimin. Jahka lihan leikkelin sopivaksi, suolasin sen ja ajoin Kenwoodin läpi 8mm reiällä, jonka jälkeen sitten klingiin pötkyläksi ja jääkaappiin. 4 tuntia olisi Hestonin mukaan piisannut, en kuitenkaan keskellä yötä sitten malttanut alkaa maistelemaan joten jätin suosiolla tälle ehtoolle. Tuleehan Dallaskin tänään, siinä sitä vasta jännää tapahtuukin! Tästä puheen ollen tarttis jostain saada vaikka dvd:llä nuo 80-luvun Dallasit. Noinkohan mistään löytyy?

Siinä kun burgerit tekeytyi vuorokauden jääkaapissa jouduin televiisorista katsomaan jos jonkin näköistä enemmän tai vähemmän provokatiivista ohjelmaa, tällä kertaa Pressiklubissa oli kiiluvasilmäinen vihervasemmistolainen noita Heidi Hautala. Häntä tässä taas pidettiin kuin mitäkin itämään viisasta tietäjää, ydinvoima nou nou ja ties mitä puffia vihervasuritouhulle, unohtaen tyystin sen faktan että Suomessa joka kerta kun on ydinvoimaa lisää rakennettu "vihreä liike" aina ollut hallituksessa. Ja nyt kun sitä pitäisi lisätä ja vähentää fossiilista sähköntuottoa hiilen muodossa, joka kaikkein saastuttavinta on, tietenkin "vihreät" siellä on. 
Ja sitten nuori plösö nainen raadissa vielä puhuu että kiva kun vihreät toi vihreän ajatuksen Suomeen.

Jäätävää peliä. Tuossa se Suomen nuoriso jyllää. Toinen puoli, ne siivoojat ja hissipalvelijat, on Kokoomuksen äänestäjiä. Samoin yh-äidit. 

Mutta joka tapauksessa burgerista tuli vallan mainio, flippasin burgeria n 30 sekunnin välein, yhteensä seitsemisen minuuttia. Jäi upean punaiseksi keskeltä. 

Kenwood im Aktion


Burgerpökäle. Lihaa ja suolaa


Siellä se burger sihisee


Buns & onion


Setti syötäväksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti