maanantai 10. helmikuuta 2014

Valmistautuminen pääsiäisen mittelöihin

Miltei pääsi unohtumaan valmistautuminen pääsiäiseen ja sen ajan lammastagineihin, mutta en sitten ihan pärekoppa olekaan. Pussillinen sitruunoita tuli viime viikolla haettua, kun olivat hurjan euron kilo. Merisuolaa ostin myös. Säilönnän aika. Sinne meni purkkiin pestyt ja lohkotut sitruunat, paketti karkeaa merisuolaa ja loraus kiehuvaa vettä. Pariin purkkiin laitoin myös rosmariinia. Tämän reseptin noukin syksyllä lahjaksi saamastani Purkissa! kirjasta. Ovat varmasti taas sellaisenaan aivan hirvittävän makuisia, huuhtoahan niitä sitten pitää mutta tuollaisiin pohjoisafrikkalaisiin patoihin antaa vallan fantastisen maun. 
Pitääpä purkillinen viedä Maskun kartanonherralle makutestiin.


2 kommenttia:

  1. Säilötyt sitruunat on herkkua! Itse sorruin jopa ostamaan niitä kaupasta, kun niin teki mieli, mutta kaupan versiossa oli melko voimakas Fairyn maku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en löytänyt isommista marketeistakaan tuossa jokin aika sitten, ja nyt kun olivat sopivasti tyrkyllä euron kilo, piti näiden kimppuun sitten taas lähteä. Onneksi nämä säilyy puolikin vuotta.

      Poista