lauantai 10. toukokuuta 2014

Maailman nopein takinkääntö

Kappas, niin tuo demarien uusi puheenjohtaja Rinne sitten heti alkajaisiksi teki takinkäännön maailmanennätyksen Ylen aamutv:ssä sanomalla että hallitusohjelmaa noudatetaan loppuun asti.
Vielä eilen aamulla oli yleisessä käsityksessä Rinteen kanta repiä hallituksen kaavailemat säästöohjelmat, ehkäpä ajatus Audin takapenkin lämpimästä muutti mielen.

Siinä on teryleeni kihissyt kipinää iskien, liekkö valokaariakin tullut kun noin nopeasti on takki kääntynyt. Lienee tästä lähin demarien enää turha puhua takinkäännöistä mihinkään suuntaan.
Viimeisimmän poliisitiedotteen mukaan Seinäjoella missä kokoustavat on karhu havaittu vapaalla jalalla ja poliisi varoittaa asukkaita. Kuka suututti Lipposen taas, joku sai sitten Väinö Tannerin mitalin tammenlehvin?

Rinne on tunnettu AY-jyrä, monissa liemissä keitetty ja kenties tavoittaa ainakin osan SDP:stä persuihin karanneita. Ehkä. SDP oli pitkän aikaa yltiösuvaitsevaisten akkain ompeluseura, noinkohan rautakourat uskaltautuvat enää takaisin? 

Jutta sai lähteä, niin myös Eero Vainio sai kenkää varapuheenjohtajan paikalta. Hyvä sekin, kerralla pitää koko johto vaihtaa jos on vaihtaakseen, ei vanhoja kiviriippoja kannata mukanaan pitää. 

Voi olla että vielä tulee se aika että Juttaa tulee ikävä. 
Toisaalta vielä odotan sitä aikaa kun käärmeet, leijonat ja pienet lapset leikkivät sulassa sovussa keskenään. Niin minulle lupasi eräs hieno rouva kirjansa takaa ollessani 5-6 vuotias. Tuota sopua ei ole vielä näkynyt. Ehkä tässä on se odottaminen tärkeintä, eipä sitä tiedä demareista vaikka ottaisivat mallia vasureista ja lähtisivät hallituksesta. Itse olen sitä mieltä että tämä hallitus voisi jatkaa loppuun toimitusministeriönä, ei se valmista saa aikaan kun ei tähänkään asti vaikka kuinka fantastista on ollut.

 Sillä välin voi keskittyä muihin asioihin. 

Kuten meneillään olevaan EU-vaalikampanjaan. Eilen oli Raision Mylly kauppakeskuksessa Maakuntahallinnon järjestämä EU-tapahtuma jossa puolueet olivat mukana, erityistä mielenkiintoa sai Keskusta. Mikäs ihme se on, Juha Sipilä oli paikalla kuten myös EU-ehdokkaat Timo Kaunisto (198) ja Antti Pakkanen (204) sekä tulevia kansanedustaja ehdokkaita, mm. Pekka Myllymäki ja Jani Kurvinen. Päteviä ja varteenotettavia ihmisiä jokainen.
Kova kuhina kävi Keskustan ständillä, myös Sipilä oli jatkuvassa pyörityksessä kuin myös ehdokkaat. Tunnelma oli hyvä, ympäristökunnistakin kävi keskustavaikuttajia kiitettävästi. 

Miltei sääliksi kävi persujen ständillä ollutta rouvaa, siellä ei käynyt ketään. Ja cityvihreille kävi samoin, heikkoa oli sielläkin kävijäkunta. Mutta eipä liioitella. Ei käynyt sääliksi.

Pekka Myllymäki ja Juha Sipilä turisemassa päivänpolttavista aiheista


Sipilä lavalla. Kansa kuunteli haltioituneena


Sipilä ja Raision Keskustan johtoryhmää, oikealla kunnallisjärjestön pj Eero Vainio, ei aiemmin mainittu nimikaima ja selin kaupunginvaltuutettu Kalle Myllymäki


Muita paikallisia keskustalaisia juttelemassa oikealla olevan Keskustan EU-ehdokkaan Antti Pakkasen kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti