keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Vihdoinkin EUroviisut!

Ei vaan EU-vaalit juurikin kohta, jokunen viikko enää, 25.5. on se päivä kun toivottavasti tällä kertaa suomalaiset ajattelevat ihmiset laittavat oman laiskuutensa ja mukavuuden halunsa taakseen ja käyvät uurnilla. Saisi loppua se jatkuva valittaminen äänestämättä. Äänestämällä kuitenkin voi vaikuttaa. Joskus väärin, ainakin presidentinvaaleissa, muissa vaaleissa pääsääntöisesti oikein. 

Viime eduskuntavaalit oli protestivaalit.

EU-vaalien lähestyessä ehdokkaat aktivoituvat ja etenkin Keskustan ehdokkaat ovat olleet kiitettävästi esillä On jopa sellainen tilanne että on 20 toinen toistaan parempaa ehdokasta jotka ajavat selkeästi Suomen asiaa. Tietenkin mielipidettä EU:sta ja sen asioiden hoidosta Suomen asiat tärkeimpinä johtotähtinä on Keskustassa erilaisia, isoon puolueeseen mahtuu erilaisia ajatuksia kun seinät ovat leveät ja katto korkealla. Kuten tulevana kesänä Turussa puoluekokouksessa 13.-15.6.. Samalla tavalla ei taida muissa puolueissa olla.

Kokoomus ja demarit ajavat tiukempaa liittovaltiokehitystä, tässä on muutama hämmästyttävä asia jota ei voi olla ohittamatta. En hämmästele asiaa Kokoomuksen osalta, se on aina ollut pro-eurooppa puolue ihan itsenäisyyden alusta alkaen. Piti sitten Saksasta kuningas Suomeen saada, Väinö I. Siinä oli kokkarit ensimmäisen kerran Suomen myymässä oman edun eteen. Tällä hetkellä Suomen edut ja saamapuoli EU:sta on myyty Kataisen tulevan salkun tavoittelun takia. Raippaa Suomelle ja suomalaisille, EU:n taholta mikromanagerointia lisääntyvässä määrin asioista joita pitäisi voida kaupunginvaltuustoissa tai eduskunnassa päättää. Mutta jos Luigi P Palermosta ja lakeijalauma tietää Päntäneen asiat paremmin kuin kunnanvaltuusto niin mikäs siinä sitten. 

Demarien touhuja ihmettelen vieläkin enemmän, Ruotsin demarit ei ole lähteneet tuohon selkä köyryssä perässäjuoksuun kuten kotimaan demarit. Ihmekös tuo, meillä on Paavo. Siis Lipposen Paavo joka ajoi Suomea euroon Kokoomuksen kanssa kilvan silmissä kiiluen EU:n presidentin titteli. Toisin sitten kävi, kovan hinnan Suomi tuostakin vallan ahneudesta, pyrkyryydestä ja hävyttömyydestä maksoi. 
Onneksi demarit kovasti ajavat nyt esiin näitä veroparatiisikikkailijoita, ehkäpä eräälle konsultille Nordstreamin Geneveen  kanavoidut rahavirrat siinäkin sitten paljastuu.
Demarien touhut joutuu vieläkin oudompaan valoon verratessa taas muihin pohjoismaiden sosiaalidemokraatteihin, he kun ovat tehneet pesäeron keskieuroopan sosialisteihin. 
Kuitenkin ovat tämän solidaarisuuden varjossa käymään suomalaisen työmiehen kukkarolla entistäkin reilummin ja ronskeimmin ottein, pääasia että saadaan "solidaarinen" eurobond järjestelmä rakennettua. 

Perussuomalaiset nyt ei ole mikään vaihtoehto. Yhden kärjen puolue. Pelkkä populistinen ulkomaalaisviha. Lähinnä islamilaisviha. Mikähän taho se siellä lähi-idässä sitä kuohuntaa on aiheuttanut viimeiset 60 vuotta?

Vihreät, vasurit ynnä muut haihattelijoiden perinnejärjestöt ei ansaitse tässä edes kommenttia. Samaa jengiähän nuo, entiset stalinistit cityvihreitä kansankiihottajia joita hölmöt seuraa.

3 kommenttia:

  1. "On jopa sellainen tilanne että on 16 toinen toistaan parempaa ehdokasta jotka ajavat selkeästi Suomen asiaa." - mitähän tai ketähän nämä 16 armoitettua ovatkaan ..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näemmä vaivihkaa ryhmään on ujuttautunut neljä ehdokasta lisää. Hyvä niin.

      Poista