sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kiireisen viikonlopun tuskaa

Ellen olisi alkanut viikonloppua viettämään jo perjantaina, tuskin tässä nyt istuisin, sen verran on matalalentoa ollut suuntaan jos toiseen. Pellolle ennätin viimeksi torstaina, tänään vielä pitäisi mennä ehtoommalla ellei sitten tule sitä luvattua sadetta. Vanha uskollinen Renault odottaa myös korjausta, kumiasioita sen kanssa.
Tampereella ei tullut käytyä kuin Hervannassa jälkikasvun residenssillä, HTC One ohjasti suoraan perille mutkitta. Kesämmällä pitää Tampesteri tutkia sitten paremmin, ainakin yksi ruokaravintola ja sitten kuulemma saan kierroksen parhaissa (?) olutbaareissa. Tätä jälkimmäistä kyllä himpun verran mietin, ilmeisesti opiskelijapaikkoja ja nehän nyt on täynnä vihreitä ja kommunisteja. 
Joka kodin peruskiven myös vein jälkikasvulle, pääsi heti paraatipaikalle. Eli Juha Sipilän pamfletin.

Eilen sitten kaiken häsäämisen keskellä ennätin vaatimattomat ateriatkin nauttia, lauantain kunniaksi toki piti kolmea sorttia olla. Perjantaina rykäisin jo kasaan Glorian Ruoka&Viini lehdestä bongaamani mansikka-pistaasikakun. Ei ollut kotimaisia mansikoita enää saatavilla, ostin sitten ruotsalaisia. Kuin myös lauantain aterialle ruotsalaisten juhlapäivän kunniaksi uutta ruotsalaista perunaa ja Abban maustesilliä. Muuten ateroissa pyrin mitä suurimpaan kotimaisuuteen mahdollisuuksien mukaan. Pääruoan parsa oli jostain kaukaa tullut, kuorittuna ja voissa paistettuna oli sitä ihan mainiota. Naudan sisäfile oli mainiosti marmoroitunutta kotimaista nauttaa Mestaripalvista. 

Heja Sverige!


Parsaa, naudan sisäfilettä ja hollandaisea. 


Glorian mansikkakakku tulevaa viikonloppua silmällä pitäen. Tämä kun tehdään pakastimessa niin pitää tuntia ennen tarjoilua ottaa esiin...


Hyvää tämä oli vaikka vähän krouvi näin ensimmäisellä koeponnistuksella.


Tänään oli sitten kiireaamu jälleen kerran, piti pääsemäni Turkuun kyydissä mutta olikin sitten autonkuljettaja kadonnut jonnekin. Piti taksilla sitten huristella pääkallopaikalle jotta ennätti liikenteenohjaustehtäviin. 
Tänäänhän oli Suomen Keskustanaisten valtakunnallinen tapahtuma Turussa paraateineen Mikaelinkirkolta VPK:n talolle. Keli suosi tapahtumaa ja paljon upeita kansallispukuja näkyi marssilla. 
Ja tulipa Raision Eero Vainio valittua Vesaisten varapuheenjohtajaksi, valtakunnan tason vaikuttaja täältä Suomen suurimmasta risteyksestä. Onnea Eerolle valinnasta!





Myös kauan metsästetty granaattiomenapuristin oli löytynyt jostain kirppikseltä. Sain yllättäen ja pyytämättä kännykkään faxin Gourmet Clubin jäseneltä M joka tämän hienon laitteen oli mulle bongannut. Iso käsi hänelle!

Jättiläiskokoinen valkosipulinpuristinko?


Tänään sitten burgereita, taidan laittaa reilusti valkosipulia niin itse burgeriin kuin majoneesiinkin. Kelpaa sitten orientoitua Montrealin hektiseen kisailuun. Mitään kisailua ole, ympyrää ajavat, ryökäleet.
Forza Fernandoooo!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti