perjantai 7. kesäkuuta 2013

Sananen kumeista

Ei, ei ole kyse ohuen ohuista kumeista maulla tai ilman, kyseessä siis nuo polkupyörän kumit. Eikö niitä osata tehdä kestäviksi? Miksei? Missä on laatu ja laadunvalvonta? PERKELE!!! Eilen paikkasin etukumin, tänään Maisteripalvireissun jälkeen takakumin. Kyllä alkaa tulla Äsmarketin autotunnelmat mieleen.

Mestarispalvista kotiin kantautui maan mainiota savustettua pekonia kolmanneskilo, possun lapaa puolitoista, kylkeä hyvä puolikas ja toki naudan sisäfilettä. Myös karitsan karetta pieni pätkä tarttui liiveihin.
Ensi viikonloppuna pitää makkaraa vääntää urakalla, on Keskustan kesäpäivää Hintsalla johna lupasin kolmisen kiloa mustaa makkaraa maistiksi viedä, kaupunginvaltuutettu lupasi aiheeseen liittyvän puolukkasössön tehdä. Sitten tätä makkaranteko sessiota tulee seuraamaan nuorison edustajat L&E, tehdäänkin sitten kunnon possunlihan makkaraa. Harmi vaan että ihan läski unohtui, pitää hakea sitä lisää.

Parvekkeella on räjähdysmäistä kasvua havaittavissa... 

Tilliä kullekin


Basilisko


Käkkäräpersilja



Salvia, tuo possun jumalainen kaveri


Hernettä olla pitää, pysyy kaasuasiat kunnossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti