lauantai 12. tammikuuta 2013

Ei mitään uutta länsirintamalta

Infernaalinen pakkanen tänne varsinaiseen Suomeen on iskenyt kuin miljoona volttia, pakko oli pitkää kalsaria kaivaa esiin ettei ihan syväjäähän mene ihmisen taimi. Onneksi minulla oli etiäinen tai kaukoviisautta sen verran että noille tuulisimmille päiville tein sitten sopivan hotin ja lämpimän valkosipuli-rapukeiton kuten jo viime postauksessani kerroin. Viime päivät on saanut painia risteilysuunnitelmien kanssa, kauhean vaikeaa sovittaa neljän opiskelijan kanssa matkasuunnitelmia. Meinasi jo päreet palaa tänään, toivottavasti nyt konsensus löytyi ja näemme Saaristomeren helmikuun lopulla Baltic Princessin kannelta. Ensi viikolla on luvassa reissua uuden uutukaisella Viking Gracella ja siitä pari viikkoa on Keskustaristeily Tallinnaan. 
Menee tämäkin kevät sitten näissä merkeissä. 

Eilen kuitenkin oli aika kunnolla napostella ja teinkin sitten kunnon naudan paistijauhelihasta burgerit, rosamundasta ranskalaiset ja sitten paprikamajoneesin savupaprikasta. Majoneesi meni kyllä ihan poskelleen, siitä tuli perin oudon makuista, liikaa savun makua ja päädyin lopulta heittämään koko majoneesin pois. Tein sitten uuden ihan perus majoneesin; keltuainen, dijonia, cayenne, suola, öljy sekä sitruunanmehu. Se oli mainiota. Näillä eväillä sitten burgeri kasaan ranskalaisten kylkeen. Kyllä sitä kelpasi mässyttää.


Aamusella oli sitten pakko munan kanssa vehkota. Kylläpä siitä kaunis tuli. Miten muna osaakin noin kaunis olla. 


2 kommenttia:

  1. Sitä on taas palloa kasvatettu murkinalla. Käväsin tuota "kreisi" paattia katsomassa jo ja siellä on featurena miestenvessoihin sijoitetut laarit joista löytyy oikein vahvoja minttukaramelleja. Pullomeri on myös upgradettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkohan sitä on ettei ihan kuihdu pois. Olet mennyt saippuatabletteja sitten popsimaan. Taitaa olla pötsi täynnä pienen pientä kuplaa nyt. Pullomerta odotan mielenkiinnolla.

      Poista