keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Etiäisiä vaiko kaukoviisautta

Joudun tänään poistumaan bunkkerilta Itämeren aaltojen riepoteltavaksi Viking Gracen kyytiin. Tämän retken tiimoilla minulla oli huonoja etiäisiä jo reilusti viime vuoden puolella, jo syksyllä kohta tämän varaamisen jälkeen. Pitkin alkutalvea tämä etiäinen tahikka kaukoviisaus on sitten realisoitunut pikku hiljaa. 
En täsmennä asiaa kuitenkaan.
Tekisi mieleni sanoman notta "Ei, nyt saa heikki riittaa". Mutten sano vaan nöyrästi astelen tälle kaasulaivalle tutkailemaan sen uutta ilmettä, keittiöitä, ravintoloita, kenties muutamaa viinipisaraa unohtamatta. 
Saatan ylihuomenna laittaa kuvan pari blogiin mikäli muilta kiireiltäni ennätän. 
Perjantaihan on jo lukittu porsaankyljyksille salvia-marsalakastikkeella, alkupaloista saati jälkkäristä ei vielä ole käsitystä. Ehkäpä Viking Gracelta (lausutaan 'viiiikink krase') hanhenmaksapalleroa tjms tavanomaista löytyy kotiin tuomisiksi.

Mutta oletteko jo kuulleet Esko-Juhanin juttuja? Itse olen seurannut kotimaan politiikkaa 80-luvun alusta enemmän tai vähemmän tiiviisti enkä kertaakaan aikaisemmin ole kuullut mitään järkevää Esko-Juhani Tennilän suusta tahi kynästä tulevan. Nyt sekin tilanne on sitten korjattu, kuten saatamme artikkelista lukea.
Sanalasku tässä kohtaa siis piti paikkaansa, kyllä se sokeakin kana joskus jyvän löytää, EJ:llä se vaan on ottanut vuosikymmeniä.

Jepjep.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti