perjantai 3. toukokuuta 2013

And So It Begins

Tunnetun ja ehkäpä kaikkein parhaimman scifisarjan mielestäni parhaalla sloganilla oli hyvä aloittaa tämä lyhyt, mutta silti ytimekäs ja tarpeellinen postaus. Pelto tuli tänään taltutettua siihen malliin että huomenna on mentävä noukkimaan kaikki ikävät juurakot yms ikävyydet pois. Tänään en kyennyt siihen koska

A) ei ollut haravaa mukana
B) Suomen ottelu alkaa pian
C) ns nyppimisnektari puuttui
D) talkooväki puuttui
E) ilmakin alkoi viilentyä

Tuota voisi jatkaa toinen toistaan paremmilla syillä.

Itse olen tuon mittavan alueen tähän asti vuodesta toiseen lapiolla kääntänyt kipeän selkäni kanssa, ei ihan tuolla aikataululla kun tänään kävi, kuitenkaan. Mestari tuli masiinan kanssa ja täräytti menemään. 
Laitos upposi maahan kuin kuuma veitsi voihin niistä kohtaa jossa viime vuonna oli perunat, se maa olikin huolella käännetty ja hoidettu. Mutta eipä tuossa ollut ongelmia. 
Josko pääsisi sunnuntaina vetämään pottua vakoon?

Meister in Aktion


Honda in Aktion


Martti Servon sanoin Hyvältä näyttää!



4 kommenttia:

  1. Huomasitko: puutarhatuoli kaatunut! Tornaado tai vähintään thaifuuni on iskenyt maataloustilallesi. Muuten möyrintä näyttää onnistuneen. Myyrät auttaa vielä kesämmällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko thaifuuniin, kenties serbifuuni tai turkkifuuni pikemminkin. Möyrintä meni nappiin, myyrät sitten taas myrkytän kesämmällä, laitan pieniä Jutan ja Jykken kuvia pitkin palstaa. Tuolla reseptillä pysyy harakatkin loitolla mutta korppikotkia sitten taas saattaa esiintyä. Sen sitten näkee.

      Poista
  2. Nyppimisnektaria! Sitä täälläkin tarvitaan, jotta jaksaisi jälleen kerran käydä nuo hemmetin kukkapenkit läpi nyt, kun maa on jo hiukan sulempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nektarit pitää olla urakkaa myöden. Jääkikkareen yhytin raparperin luota, mutta oli pienen pieni. Maa lienee jo hyvässä lämmössä, josko huomenissa ehtisi sitten istuttelemaan.

      Poista