torstai 30. toukokuuta 2013

21,7 ja nousee, ja nousee

Lämpötilat päivällä tuossa on ohitettu jo monen monta kertaa kyseessä toki Keskustan kannatus gallupeissa joka vääjäämättä nousee sille tasolle joka on oikeus ja kohtuus. On se kumma jollei puolue joka kuitenkin on kohtuuden asialla kaikessa, ei menestyisi. Varsinkin näinä vaikeina aikoina ihmiset vaan tuppaa turvautumaan siihen ainoaan oikeaan kotimaiseen puolueideologiaan. Keskustaan. 

Olen tyytyväinen, odotan kannatuksen tästä nousevan vielä roimasti. Jospa jo nyt yksinhoitaja siivoojalla, vartijaisällä ja sairaanhoitajalle on paljastunut se elämän realiteetti ettei Kokoomus sitten kuitenkaan hoida työtä tekevän ihmisen asiaa. Eipä sitä tee demaritkaan, vasurit korkeintaan korulauseissa. Keskustassa on se voima, tahto ja ennen kaikkea osaaminen mitä tämä maa vaatii noustakseen puosta.

EU vaalit räjäyttää Paavo Väyrynen n. 75000 äänen vaalikassallaan. Seuraavat eduskuntavaalit tuo Keskustalle 50+ paikkaa. Tästä ei ole epäselvyyttä enää. 

Työpäivän jälkeen kiireen kautta kuitenkin polkaisin pellolle tarkastelemaan tilannetta. En pariin päivään ollut ennättänyt käymään, oli pakko uurastaa kasvottoman keski-eurooppalaisen osakkeen omistajan hyväksi pitkää päivää. Ei tilanne ollut lainkaan niin paha kuin oletin. Härkäpavut olivat puskeneet, sipulit, perunat ja rikkaruohot. 

Hyvät rouvat. Apua kaivataan. Oma vesipullo mukaan.

Härkäpapu. Uusi tulokas mulle. Metrinkö kasvaa?


Perna. Rikea. Multaamiseen 13cm.


Sipulit tulee hyvin.


Bunkkerilta hernes


Tilliä kullekin


Salvia alkaa retostelemaan


Lehtipersilja on mättäinä


Salaattia toki pitää saada kotoa


2 kommenttia:

  1. Härkäpapu kasvaa about metrin ja kaipaa tukemista (tähän tyyliin: http://www.kasvakaa.blogspot.fi/2010/06/tukea-pavunvarsille.html), kun tosi helposti kasvaa venkuraksi ja kaatuu. Pavut kannattaa syödä nuorina, koska menevät nopsaan puisiksi/jauhoisiksi. Mutta hyviä ovat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kultaakin arvokkaammista vinkeistä. Tämä on mulle uusi tulokas kaikin tavoin, en muista edes syöneeni noita aikaisemmin. Olivat taas venahtaneet eilisestä, kävin juuri kyyläämässä.

      Poista