lauantai 25. toukokuuta 2013

Kiireen keskellä pellolle riittää aikaa

Pakkohan sitä oli aamutuimaan heti lähteä pellolle tutkailemaan miten siellä jaksellaan, ja hyvinhän siellä. Huokaisin helpotuksesta ettei rikkaruohojakaan ollut ihan vallan kamalasti tullut, niiden kimppuun pitää käydä joku päivä kun maa tuosta hieman kuivuu ensin. Harson alla olleet sipulit olivat vieläkin kosteita ja hyvin kasvaneita, haittana tässä se että myös rikkaruohot ovat kovasti siellä viihtyneet. Ensi syksynä pitää tuota Roundupia laittaa, tuo rikkojen kitkentä kun on sitä kaikkein ikävintä puuhaa mitä tiedän. 

Naudan rinta joka jääkaapissa on marinoitunut torstaista asti, lennähti juuri uuniin.

Tästä voisi kehittää jonkin kuntoilutapahtuman tyyppisen jutun naisväelle, vähän samaan tyyliin kuin nuo naisten kuntovitoset tms. Pääsymaksuksi neljä kymppiä, sillä saa sitten Bunkkerin Yrtit t-paidan, pillimehun, gainomax-patukan ja Kekkilän esitteitä nipun, omalla kuoputtimella sitten rouvasväki töistä ja ties mistä pellolta rikkoja raakkaamaan. Istun itse sitten jakkaralla hellekypärä päässä neuvomassa ja antamassa ohjeita "Hei Maire, sinne takanurkkaan taisi jäädä pari peltokortetta..." 
Taidankin kokeilla tätä, voisin töihin tämän myydä myös TYKY-asiana, velottaisin firmalta 20€/osallistuja ja ruokatarjoilusta toisen 20€/osallistuja. Grillimakkaraa ja kaljaa suoraan plantaasilta. 
Ja jos ensin mainittu alkaisikin saada jostain syystä kansansuosiota kuin nämä kuntovitoset tms muut huijaukset, voisin alkaa muille palstalaisille myös korvausta vastaan toki, myymään rikkaruohojen poistopalveluita juuri tällä samalla konseptilla. 

Muutama kuva oli pakko napata. Tarttis tuohon HTC One kameraan tutustua hieman paremmin, nyt olen vain roiskaissut kuvat kehiin. Tuota kameraa on kehuttu ja hyvältä ne näyttääkin, vaan tarttis vielä voida hieman parempiakin saada. Uusi vehjehän tuo vielä on, pikku hiljaa, pikku hiljaa.

Herne jo puskee



Punasipulit taas ovat paljon heiveröisempiä mitä keltasipulit


Perna. Rikea.


Jäsen K:lta saatu lipstikka röyhistelee rehvakkaasti


Kesäkurpitsan taimia aamulla hain ensimmäisenä ja pari tuli istutettua saman tien


4 kommenttia:

  1. Melkein myit idean, mutta kyllä 40 €:llä odotan t-paidan lisäksi niitä vihersimpukoita ja virkistävää valkoviiniä. Niin, ja Nokian puhelimen, eikä mitään epäisänmaallista HTC:tä.

    VastaaPoista
  2. Ehei, ehei, ei tuohon perin halpaan hintaan vielä simpukoita saati viinejä saa laitettua. On tässä tuota toimistokuluakin ja kaikenlaista. Nokian luureihin en ole kajonnut sen jälkeen (enkä ennen) kun tuo E75 hajosi kirjaimellisesti käsiin. Enkä kajoa. Tässä kohtaa suosin ulkaista. On muuten hieno tämä HTC One, kannattaa käydä tutustumassa. Alta 800 euron sen saa omaksikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvänen aika, tuolla tavalla viedään kanssablogaajalta leivänpäälliset suusta, ja eikös se Bunkkerin jälkikasvukin tuossa tien toisella puolella ole kouluttautumassa. Äkkiä siis pois moisista HTC:eistä, jotta kanssablogaajalla riittää rahat siementilauksiin.

      Poista
  3. Jälkikasvu siirtyy juurikin Opiskelijankadulle uuteen residenssiin. Pitäisi käydä siellä luuraamassa kesämmällä. Nyt kuulemma on kynnys tyynynä ja sanomalehti peittona.
    Pitäydyn HTC:ssä kun ei parempia ole eteen tullut. Nuo laitteet pitää olla viimeisen päälle, hermot menee muuten.

    VastaaPoista