perjantai 24. toukokuuta 2013

Olen Hiilenä

Tässä rauhallisempikin henkilö hiiltyy kaiken tämän työmäärän alla ja miksen minäkin. Hiillyin jopa siinä määrin että varasin tälle päivälle pöydän Hiiliravintolasta enkä tähän aikaan ja hetkeen väärää valintaa tehnytkään. Työpaikan soittoruokalassa toki rykäisin eväät kyselyaukkoon ja se perinteinen nälässäpitotilanne oli sitten akuutti puolen vuorokauden ajan kuten odottaa sopikin. Miltei jouduin sosialitoimeen ottamaan yhteyden, sen verran vakavasta nälässäpitotapauksesta oli kyse, en sitten kuitenkaan viitsinyt. Itsehän olen oman asiani paras asiantuntija joten olisin saanut kuitenkin tilapäisviran sosiaalitarkastajan, poliisin ja teurastajan valtuuksin.
Iltapäiväsaunasta liihotin suoraan siis tähän Turun ameriikkalaistyyliseen ravintolaan. En joutunut pettymään. Tarjoilu oli ystävällistä ja sopivan nopeaa, tarjoilijat näyttävän näköisiä (pl se yksi partasuu) ja ruoka kyllä oli odotusten mukaista. Voisin empiiristen kokemusten mukaan sanoa että parempaa amerikkalaista ruokaa saa ainakin Miamista ja Losista etsiä, oli tuo sen verran hyvää. Varsinkin burgerin sisällä ollut BBQ kastike oli hyvää. Kyllä, näissä nälkämittareissa tänne mennään uudelleen. Ainakin tuo pulled pork pitäisi testata. Ei kuitenkaan hetkeen, huomenna rantaudun Monacoon ja siellä ei porsaita suvaita. Siksipä mulla on naudan rintaa aamusta asti uunissa iltapäivään asti. 

Harmin paikka että joudun kaiken tämän hyvyyden itsekseni syömään kun ei kenellekään lopulta sopinut kalenteriin. 

Jättikatkikset ja cajunkermasoosi - salakavalan hottia :)


Järjettömän iso lautanen, kuin burgerkin. 40x30 ainakin tuo lautanen. Ranskikset oli hyviä, ok  suola, chipotle dippi oli ok myös. Burgerissa ollut bbq soosi oli pahuksen hyvää. Hinta/laatu suhde ok. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti