tiistai 19. maaliskuuta 2013

Auringon häikäisyä piiloon

Me muut täällä vaan joudumme 247 kärsimään, yöllä on pimeää ja äärimmäisen kylmää, päivällä taas häikäisee niin ettei meinaa eteensä nähdä. Ainut hyvä puoli tässä paisteessa on että se sulattaa myös tuota valkoista kuolemaa pois. Olen jo valmiina syöksymään pellolle jahka sen aika koittaa, kiire olisi saada perunat maahan. Ja ennen kaikkea kalkkia vielä kun lumihuntu tienoota peittää. Ehkäpä päästäisen jälkeen alkavalla hyvin ansaitulla lomaviikolla sitten. 
Muutoin täällä on aurinko sisätiloissa tehnyt ihmeitä, en turvaudu tänä vuonna pääsiäisruohoon vaan pääsiäisvesikrassi tekeytyy kauhealla vauhdilla, kuten myös basilikat ovat terhakasti nousseet. Lisävaloa olen nousukkaille antanut iltaisin kasvilampulla, jonka teho/hyöty jää sitten nähtäväksi.
Ylihuomenna matka vie Tukholmaan, mikä keli siellä sitten lieneekään. Matkalla koitan täyttää itseni ravuilla yms meren elävillä. Oliskohan merenneitoa tarjolla?

Ei keittiö vaan makkaripuutarhan antimia:

Genovalaiset basiliskot ne sieltä ilmaantuu.


Enemmänkin samaa sorttia. Takana piilossa ns pikkukärpäsansa. Toimii.


Fesikrassi


Nyt 4*I tossa naapurissa...

4 kommenttia:

  1. Mietinkin just, että sulla varmaan basilikat jo itää komeasti. Meillä ne vielä ujostelevat mullan alla.
    Hauskaa Tukholmaa! Jos olet siellä perjantaina, nostahan lasi kuohuvaa kanssablogaajan vanhentumiselle.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän nuo, on kyllä jo aikakin.

    Ai, kas, tuleeko se 25v jo täyteen? Tottahan toki sille malja nostetaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jälleen kerran 25 tulee täyteen. Varoitin tuossa jo parempaa puoliskoa, että sitten kun se 25 tulee oikein kunnolla taas täyteen, voisi pihalle hommata isomman kasvihuoneen. Pikkuhiljaa voisi sitä varten jo ruveta tarvikkeita hommaamaan...

      Poista
  3. Onneksi olkoon!

    Itse melkein kävin tänään pellolla, en sitten kuitenkaan. Prisman kesäpihan kalkkipussi oli jäässä ja perin likainen, en saattanut sitä ostaa ja raahata alueelle. Toki olisin tähän voinut tyttäreni valjastaa mutta epäilen että hän olisi esittänyt kärkevää kritiikkiä asian suhteen.

    VastaaPoista