torstai 28. maaliskuuta 2013

On tässä puuhasteltukin

Pääsiäisen vaativimman komponentin ääreen tänään jo päivällä asetuin sillä mentaalilla jotta tämä taas hoidetaan Tamimaisesti klip klap ja kaappi soi. Toisin kävi. Reseptiikkaa noudantin orjallisesti, silti makkara oli raakaa kun uunista otti ja pannulle pani.  Tässä kohtaa tein sitten virheliikkeen ja laitoin makkarat kattilaan kiehuvaan veteen. Perkele siinä sitten kuoriasia häipyi kuin pieru saharaan ja jäljelle jäi maukasta mutta vähemmän ulkonäöltään houkuttelevaa tuotetta. 
Tämänkin tiesin ja miksi perkuleessa piti lähteä... 

Sain kuitenkin osan pelastettua ja siitä sitten oli pakko pientä makutestiä tehdä. Ei sitä oikeastaan tiedä mitä keitinveteen on lionnut, sen verran vaatimaton oli makkara. 

Se siitä. Huomista jälkkäriä varten keittelin vadelmaa reilusti sokerin kanssa, tilkan pari brandyä laitoin joukkoon. Pieni ranskalainen ote tähänkin. Sitten liivatteet ja kuppiin. Päälle sitten kotvasen kuluttua kun tämä on jo hyytynyt, cappuccino pannacottaa. Ja sen päälle sitten sokeroitua karpaloa ja viinaa. Katsotaan nyt.

Verta pakkiin


raakamakkara


Keitettynä haalistuu


lautasella pahuksen hyvää





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti