perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivän tunnelmia

Onnea kaikille ihanille naisille! 

(miltei tuoretta kuvaa tiluksilta...)



Vähemmän ihanilla ei niin väliä. Mutta vielä muistutuksena arvon hameväelle, enkä skoteista puhu tälläkään kertaa, muistakaapa että tämä Naisten Päivä on sitten vaan sen reilun 19 tuntia pitkä. Samaan tapaan kun se frouvain euro on vaan sen 80 senttiä. 

Eli naisväki saa ostokset siis kaupasta halvemmalla - mikä tasa-arvo se tässä piilee.

Kuitenkin väkevän flunssan kourissa kamera sentään pysyy kädessä, aamulla mittarissa oli taaset lamaannuttavat -20 astetta, käyskentelin tippaiitan pakeille kun kutsu kävi. Kotiin tullessa maisema oli aika lailla jäätävän cool joten olipa siitäkin sitten pakko kuvatus napata.


Tautia uhmaten päätin auringonpaisteen saattamana käydä pitkähköön ajatuksen (kateellisen sellaisen) vainoamana käydä askareen kimppuun. Laitoin basilikaa ja vesikrassia tekeentymään. Vesikrassit sitten optimistisena josko pääsiäisenä saadaan sitä maistella? Kukaan ei tiedä. 
Oikein kun taas pinnistää niin voi melkein nähdä tämän nimenomaan genovalaisen basilikan puskevan mullan alta kohinan lailla...


4 kommenttia:

  1. No jo on! Arvaa kenellä on myös vesikrassi tuloillaan! Tosin tuo on jokin italialainen versio ja tekee vaan honteloa vartta, jonka päässä on pieni lehtiruusuke. Makua on onneksi riittämiin.

    Mä en kyllä kauhean halvalla selvinnyt Stockmannilta eilen (kyllä sitä saa edes lomalla leikkiä elitististä). Pitänee käydä valittamassa.

    VastaaPoista
  2. Vaan onko sulla noin terhakas kuin kuvassa mulla?

    VastaaPoista
  3. Kyllä melkein väitän, että sulla on terhakkaampi. Kun oikein tarkkaan katsoo.

    VastaaPoista
  4. On se terhakka. Tänään juuri katsoin. Ja tuonne kelmunkin alle, siellä vasta on tunkua.

    VastaaPoista