lauantai 23. maaliskuuta 2013

Hiiohoi ja rommia pullo!

Tulipa sitten taas seilattua pitkin ja poikin Tukholmaan ja takaisin lähes uudenkarhealla Baltic Princessillä. Hauska reissu oli, tuli tutustuttua miniä ehdokkaaseen, vävyehdokas onkin jo tuttu. Hän myös oli mukana. Bingosta ei sitten tapani mukaan voittanut mitään, automaatit jätin tyystin väliin. Samoin jäi Happy Lobster väliin, ja sekös tässä nyt jäikin kaihertamaan. Ehkäpä sitten ihan joka reissu ei olekaan tarkoitettu että hummeria, ostereita ja sen semmoisia sitä sitten pääsisi syömään. 
Eipä sillä, enpä päässyt merenneitoakaan maistamaan.

Paluumatkalla sitten buffet katsastettiin ja tämä oli kyllä kehno. En ole miesmuistiin noin huonossa buffassa ollutkaan. Valikoima oli perin rajattu, informaatiolappuset tarjoilulautasten päällä taas todella huonot eivätkä kaikissa paikoissa pitäneet ensinkään paikkaansa. Ei ollut rapuja, katkoja ei oltu käsitelty, kauhea homma poopshoottia ottaa pois ja simpukatkin oli kylmiä. Sitten yhtä graavilohta vaan ja ne pakolliset blinit, smetana ja leväkaviaari. Kiva semmonen toast skagen tyylinen suupala oli tarjolla. Se oli hyvä. Sushipöytään meni toiviorikkaana mutta ei, se oli huono. Itse en ole mikään sushin suurin ystävä vaikka mielelläni sitä syön ja teen, tämä oli kuivaa kuin beduiinin sandaali. Aika huono esitys. 
Jätin normi alkuruoan ja pääruoan sitten vallan pois, ne on niin nähty. Tylsää perunaa ja lihaa. Tein iskun texmex sektioon, otin pikku tacot, ne oli ihan sitä kaupan perussettiä. Tosin näissä oli pavut ja sitten eräs insinöörioppilas ne koukki setistään pois. Ei tiennyt mitä teki. Taitaa katua vieläkin. 
Jälkkäripöytä oli kattava, oli kirpeää marjashottia, suklaata ja ties mitä. Sitä ei voinut kritisoida, tai olisi mutten tee sitä koska olin itse tyytyväinen jäätelöön. Ja se shotti oli erinomainen.

Jänniä etikettejä näin sitten kaubamajassa, en kyllä ostanut mokomia. Jääköön sitten muille. Parikin työkaveria tuli heti mieleen. 

Piristystä menomatkaan, Turun Kauppatorin reunalta lohduttava viesti


Tukholma, tuo kaikkien jäälauttojen äiti


Jyrki M, en tiennytkään että olet rommirintamalle siirtynyt


Ja Kikkekin, ettäs kehtaat. Rommia vaan siellä sun vuorellas.


Suppea alkupala


Kehno sushi. Marinoidut punasipulit olivat hyviä.


Mun jälkkäri. Tuo shotti oli hyvä. Niitä olisi voinut useammankin syödä. Jätski jäi kuvaamatta.


Luvattu maljan nosto erään bloggarin 25v synttäreiden kunniaksi!


Tää oli taas tänään tätä, burgereita, itsetehtyjä ranuja sekä rimpsuja. Mitään ei jäänyt. Pakko oli puuhastella kun tuleva insinöörikaksikko oli vallannut sohvan, telsun ja netin. Hyvänen aika.




2 kommenttia:

  1. Vallanhan tässä liikuttuu, kun on malja noin hienosti kohotettu.

    Viime kesänä yllätti Tallinnan-laivan buffetti. Odotin muussi & nakit -tyyppistä tarjoilua, mutta tarjolla olikin kaikkea äyriäis- ja kalahärpäkettä niin, että tuli haettua useampi lautasellinen alkupaloja. Ihmetytti, että kansalle noin hyvää tarjotaan.

    VastaaPoista
  2. Tämä oli kyllä, kuten sanottu, kehno. Taisi olla viimeinen buffetti mihin tahdon osallistua. Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

    VastaaPoista