tiistai 9. heinäkuuta 2013

Sananen possusta

Oli tuon eräs japanilainen possu bbq resepti sitten testattava, en kyllä grillannut kun jäi tuo perässä raahattava amerikkalaistyyppinen valtava grilli tuonne alueelle, pannulla nämä yakinikut tein. En vartaaseen edes pannut, koska nekin oli yllättäen päässyt loppumaan. Eli pannulla, sitten hetkeksi uuniin jossa oli tekeentymässä myös pari kylkiluuta. Mulla oli siis käyttettävissä pala possun kylkeä josta tämän sitten toteutin. Nahan leikkasin pois toki, ehkäpä senkin olisi voinut jättää, olisi sopivasti rapeuttakin ollut. Liha marinoitui kahdeksisen tuntia, tarjoilin sen sitten salaatin ja valkosipulilla maustettujen jokiravun pyrstöjen kanssa. Hieman surf&turf meininkiä.
Salaattiin käytin villisuolaheinää, rucolaa, pannulla kevyesti voissa paistettuja herkkusieniä ja pikku vinegretti johon laitoin sitruunabalsamicoa. Tämä oli kiva pikku illallinen, jonka kylkeen löytyi myös kiva ranskalainen pinot noir.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti