tiistai 2. heinäkuuta 2013

Paavo Paavo, minkä menit tekemään

Paavo pannahinen sitten tarkisti mielipiteensä ja kunnei sitten Soini lähtenytkään ehdokkaaksi, ei sitten Paavokaan. Onko tuo nyt sitten laitaa, kirjoitti vielä puolueesta ikävästi blogissaan. Onkohan joutunut taas tukkanuottasille Apollonkadun kanssa, tiedä häntä. En lähde spekuloimaan asiaa sen enempää, ihmettelen vaan ketä tässä sitten äänestää jos hän ei lähdekään ehdokkaaksi? Riikka Pakarinen, entinen Manner, ei ole ehdokkaana enkä muistakaan sitten mitään tiedä. Ainakin tiedän ketä EN äänestä. Onneksi on valittavana koko Suomen kaikkien ehdokkaitten joukosta. 

Toki Keskustaa äänestän, siitä ei liene epäselvyyttä.

Aika tylsältä vaikuttaa tämä kesäloma, ei juuri ole mitään ehtinyt tekemään kun niin kiirettä pitää. Pikku välinehankintoja on tullut tehtyä, keväällä rikki menneen taginen tilalle hankin tuossa Emile Henryn upean taginen kun kerran sai sen vielä edullisesti.


Eilen läksin toivioretkelle josko olisi saanut nuorelle herralle santokun tai tavallisen kokkiveitsen, eipä vaan ollut yhdessäkään tarjouksessa joten jätin veitsen väliin. Idellissä käväisin zoomailemassa ja kohnaamassa nurkkia, kyllä sieltä jotain tarttui mukaankin. Kauan pohtimani pizzakivi löytyi aika edullisesti, vain 33€.

Tuota pitää koeponnistaa mahdollisimman pian. Ei tänään kuitenkaan.


Miksi kiven mukana tuli jättiläiskokoinen pingismaila???


Tänään oli pakko Paattisilla Alitalon tilalla käydä koukkimassa talven mansikat pakkaseen, osasta parhaillaan teen hilloa. Tällä kertaa perkasin marjat sitä mukaa mitä pellosta niitä nyppisin. Olivat vaan suurelta osin pieniä. Toki myös raakoja oli jonkin verran ja ylikypsiä paljon. Toki ne jätin väliin.
Kauppatorilla eilen bongasin kotimaista kantarellia. Tais olla kuutisen euroa litra. Pieniä olivat. En ostanut.


4 kommenttia:

  1. ..monenlaista murhetta mutta onneksi löytyy työkalut tekemiseen...

    VastaaPoista
  2. Kerro sitten pizzakivikokemuksista! Meillä sen ostaminen on pitkään ollut harkinnassa.

    VastaaPoista
  3. Mennee ensi viikkoon tai viikonloppuun tuo testi mutta toki kokemukset kerron heti kun sellaisia karttuu.

    VastaaPoista